Future Energy er et ISO-sertifisert selskap som leverer tekniske tjenester til elektro- og energimarkedet.

Future Energy
Vårt dyktige personell har god gjennomføringsevne, leveringspresisjon og sikker oppfølging. Selskapet har bransjens dyktigste ledere, prosjektledere og spesialister.

Vi er ISO-sertifisert
I 2023 ble vårt kvalitetsledelsessystem ISO 9001-2015 sertifisert av DNV for følgende områder og tjenester: Leveranse av tekniske tjenester til elektro- og energimarkedet.

ISO-sertifiseringen viser at vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring og bærekraftig forretningsytelse. ISO-sertifikatet kan lastes ned her (PDF)

Helse, miljø og sikkerhet
I Future Energy har vi alle en null-filosofi. Det betyr at vårt overordnede mål er å unngå skader på personer eller utstyr. Vi vil forebygge ulykker og skader, og skape en positiv bedriftskultur

Våre forretningsområder tilbyr
Kvalitet med rett produkt fra anerkjente leverandører, til markedsriktig pris og til avtalt tid. Økonomisk optimalt, tilpassede konsepter og tjenester for den enkelte kunde med fokus på langsiktighet

Noen utvalgte referanser
– Installasjonsoppdrag offshore for KCA Deutag-RDS på følgende plattformer: GFA, GFC, Osberg C, Oseberg Øst, Oseberg Sør, Askepott.

– Installasjonsoppdrag for Wintershall på Brage-plattformen.

– Installasjonsoppdrag for Siemens på følgende plattformer: Visund, Brage, Teekay Foinaven.

– Installasjonsoppdrag for Archer på følgende plattformer: Ekofisk, Statfjord C, Visund, Snorre A og B og riggen West Elara.

– Installasjonsoppdrag for Seadrill på følgende rigger: West Hercules, West Mira.